Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

Middelburg winterstad

Middelburg Winterstad ijsbaan op Markt

1 december 2017 t/m 15 januari 2018
Markt, Pottenmarkt, Plein 1940 en Damplein

Vanaf 1 december 2017 is de binnenstad van Middelburg weer zeer sfeervol en winters ingericht. Door Middelburg Winterstad zijn er verschillende winterse voorzieningen getroffen en worden er ludieke evenementen georganiseerd.

IJsbaan Markt
Er kan weer geschaatst worden op de Markt. De schaatsbaan is iedere dag geopend. Er is schaatsverhuur, een wintertent waar u even kunt opwarmen met een warme chocomelk en iets lekkers én er wordt geregeld gezorgd voor entertainment. Speciaal voor de liefhebbers van curling; ook zij kunnen op het ijs.

Sfeervolle blokhutten Pottenmarkt
Op de terrassen van ‘De Vriendschap’, ‘Seventy-Seven’, ‘Zanzibar’, ‘Brooklyn’ en ‘de Tympaan’ staan prachtig en sfeervol ingerichte en verwarmde blokhutten waar gezellig kan worden geborreld en een klein hapje kan worden gegeten.

Tubehelling Plein 1940
Vanaf 13 december staat er op het Plein 1940 een tubehelling waarvan met een band naar beneden kan worden gegleden. 14 t/m 17 december staan er ook nog foodtrucks en is er een heuse kerststal op Plein 1940 te bewonderen.

Wijn en bierproeverij op het Damplein
Zin om uiteenlopende wijnen en/of bieren met bijpassende hapjes te proeven? Hiervoor kunt u op 9 december ‘De Smaek van winter en wijn’ en op 15 en 16 december ‘het Winterbierfestival’ op het Damplein in Middelburg.

Het volledige programma van Middelburg Winterstad.

Bron: Middelburgse en Veerse Bode
Foto: Beeldbank Middelburg- Aart van Belzen