Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

Mooi Parfumerie Vlissingen onlangs geopend

Parfumerie Mooi Vlissingen

Aan de Lange Zelke 28 in Vlissingen heeft Mooi Parfumerie Vlissingen haar deuren geopend.
Een prachtige winkel met een uitgebreid aanbod aan parfums, make-up, huidverzorging en zonverzorging voor hem en haar. Ook voeren zij het volledige assortiment van Rituals!

Van Cosmetica Care naar Mooi Parfumerie
Parfumerie Cosmetica Care is ongeveer een jaar geleden begonnen in een pand aan de Lange Zelke 24 in Vlissingen. Niet alleen de fysieke winkel alsook de webshop van Cosmetica Care doen het er goed. Zo goed dat de eigenaar besloten heeft zich aan te sluiten bij Mooi Parfumerie om zijn parfumerie en webshop nog groter en professioneler aan te pakken. Op zoek naar een groter pand in de Lange Zelke was hij al snel enthousiast over de winkelruimte op nummer 28.
Na een kleine verbouwing zijn op 22 september de deuren van de prachtige nieuwe winkel geopend.

Mooi Parfumerie
Mooi Parfumerie Vlissingen is de eerste winkel van de parfumerie keten in Midden-Zeeland. In Sluis en Middelharnis is ook een vestiging van Mooi Parfumerie te vinden. Mooi Parfumerie is laagdrempelig, heeft scherpe prijzen en een frisse uitstraling.

Nagelstudio en schoonheidssalon
Om een totaalconcept, een beleving, aan de klanten te leveren kan men medio november in Mooi Parfumerie Vlissingen ook bij een nagelstudio en later een inpandige schoonheidssalon terecht.

Wij van Winkelpand Zeeland wensen Mooi Parfumerie Vlissingen veel succes met de nieuwe winkel!

Bezoek de Facebookpagina voor meer informatie.

parfumerie-mooi-vlissingen